Indiegame haalt fondsen op

0
16
CreaVures

CreaVures (© ; licentie: )

MuseGames is een onafhankelijke spelontwikkelaar die de standaard van online games wil herdefiniëren door hoogwaardige indietitels aan te bieden.

Om zijn nieuwste game CreaVures te financieren maakt MuseGames gebruik van een fund raising project op Kickstarter. Kickstarter is een Amerikaanse site waar mensen giften kunnen beloven aan een project, maar die alleen moeten betalen als het volledige bedrag ook tegen een bepaalde tijd wordt opgehaald.
CreaVures is een platformspel dat zich afspeelt in een magisch bos. De ontwikkelaars hebben veel zorg besteed aan de grafische vormgeving. Je kan het spel spelen als een van de vijf verschillende “CreaVures”, kleine mythische figuurtjes met elk hun eigen vaardigheden. Het spel, dat deze zomer wordt gelanceerd, is zowel geschikt voor pc als voor Mac.
Geïnteresseerden kunnen op KickStarter de ontwikkelaars van CreaVures steunen met een kleine donatie of het game al bestellen voor de officiële release van het spel. Als beloning krijgen ze dan enkele extra’s die enkel beschikbaar zijn via het project op Kickstarter. Het fund raising project voor Creavures op Kickstarter loopt nog tot 17 februari.

CreaVures gameplay trailer | MuseGames.com from Muse Games on Vimeo.

Vorig artikelHuur eens een ruimteveergarage
Volgend artikelAcer liquid nu ook in mini-uitvoering
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.