Creatief met blokken

0
208
Tetris Party Deluxe

Tetris Party Deluxe (© ; licentie: )

Met de feestdagen in aantocht vragen heel wat ouders en grootouders zich ongetwijfeld af wat ze hun (klein)kinderen nu weer cadeau zullen doen. Waarom het plezier van de kids niet combineren met een vleugje nostalgie voor jezelf? Met een klassieker als Tetris Party Deluxe kan je weinig fout doen, toch?

Sinds zijn lancering in 1984 heeft de gameswereld duizenden versies en varianten van Tetris zien passeren. De kans is dan ook groot dat je het spel ooit op een of ander platform hebt gespeeld. En nog steeds is het eenvoudige concept zo leuk en uitdagend dat je er nieuwe, jonge gamers een plezier mee doet. Al is het spel intussen enorm geëvolueerd en heel wat meer dan enkel blokjes draaien en lijntjes maken.

Multiplayer fun
Dat je tegen elkaar kan spelen – al dan niet via de Nintendo Wi-Fi Connection – zal vast niet verbazen. De spelvorm waarbij je voorwerpen kan verzamelen en deze vervolgens op je eigen speelveld of dat van een tegenstander kan gebruiken, is immers al een hele tijd ingeburgerd. Laat een bom ontploffen, vul je gaten op, zet de tijd bij de anderen even stil, stuur hun besturing in de war, hul hun speelveld in rook en nog veel meer. In het begin is het even zoeken wat elk voorwerp precies doet, maar al snel ga je er helemaal in op.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelDuo NAS’en voor het thuisnetwerk
Volgend artikelMeer doen met een printer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.