Draadloze USB poortreplicator

0
30
Toshiba Dynadock W20

Toshiba Dynadock W20 (© ; licentie: )

Toshiba brengt een universeel dockingstation met draadloze USB-technologie op de markt waarmee je laptops draadloos kan verbinden met randapparatuur en mobiele apparatuur ook kan opladen.

De Toshiba Dynadock W20 Wireless USB Port Replicator is een kleine draadloze poortreplicator die is uitgerust met vier USB 2.0-poorten, drie aan de achterzijde en één aan de voorzijde. Dit universeel dockingstation is bedoeld voor gebruikers die draadloos willen werken. Laptops die draadloos USB ondersteunen kun je door middel van de Dynadock W20 verbinden met randapparatuur zonder tussenkomst van een kabel. Met de Sleep-and-Charge-modus worden aangesloten mobiele apparaten van stroom voorzien. De Dynadock W20 ondersteunt tot maximaal drie monitoren en een schermresolutie tot 1920 x 1080 pixels. Het draadloze USB-docking station heeft een compacte, glossy, zwarte behuizing die 110 x 86 x 145 mm meet.

Prijs en beschikbaarheid
De Toshiba Dynadock W20 Wireless USB Port Replicator heeft een adviesprijs van € 199.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNetneutraliteit in het gedrang?
Volgend artikelNieuwe versie projectorcamera van Nikon
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.