Betere controle in het heetst van de strijd

0
313
Logitech Wireless Gaming Headset G930, Wireless Gaming Mouse G700 en Gaming Keyboard G510

Logitech Wireless Gaming Headset G930, Wireless Gaming Mouse G700 en Gaming Keyboard G510 (© ; licentie: )

Logitech breidt de G-serie randapparatuur voor het spelen van games uit met een draadloze headset, een draadloze muis en een toetsenbord met een lcd-scherm.

De Logitech Wireless Gaming Headset G930 biedt 7.1 Dolby Surround Sound. Voor het comfort heeft de headset een flexibele hoofdband (met geheugenfunctie) van schuim en zachte oorkussens. De draadloze headset heeft ook drie programmeerbare G-toetsen voor muziekweergave, stemvervorming en chatfuncties. De microfoon is ruisonderdrukkend. De batterij is goed voor tien uur speelplezier. Je laadt ze op in het meegeleverde basisstation.

De Logitech Wireless Gaming muis G700 is uitgerust met dertien programmeerbare knoppen. Met de quick-connect laadkabel kun je de draadloze muis opladen ook tijdens het gamen. Het Logitech Gaming Keyboard G510 heeft achttien programmeerbare G-toetsen en drie verschillende speelmodi. Zo heb je 54 mogelijke macro-instellingen per game. Je kunt de maco’s vooraf instellen, maar ook tijdens het spelen. Het geïntgegreerde GamePanel lcd-scherm geeft in real-time alle gamestatistieken weer, evenals informatie over de prestaties van de pc. De helderheid van het backlight kan je instellen. De G510 is ook uitgerust met een USB-aansluiting en hoofdtelefoon- en microfoonaansluitingen zodat je een headset kan aansluiten.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Wireless Gaming Headset G930 heeft een adviesprijs van € 179, de Wireless Gaming Mouse G700 een adviesprijs van € 99,99 en het Gaming Keyboard G510 een adviesprijs van € 99,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelCamera met ingebouwe USB-aansluiting
Volgend artikelSerie extra dunne Full HD 3D designtelevisies van Samsung
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.