Muis is ook rekenmachine

0
123
Canon X Mark 1

Canon X Mark 1 (© ; licentie: )

Canon kondigt een draadloze lasermuis aan met een geïntegreerde 10-cijferige rekenmachine waarmee je ook numerieke gegevens kan ingeven.

De Canon X Mark I Mouse is zowel geschikt voor Windows als voor Mac. De muis heeft een gestroomlijnde rechthoekige behuizing en is uitgerust met een draadloze laser (1200 dpi). De draadloze muis heeft ingebouwde connectiviteit via Bluetooth 2.0, drie klikknoppen en een scroll-wiel. Je kan de muis ook als rekenmachine gebruiken en tevens als een draadloos toetsenblok voor computers. Bij laptops zonder numeriek gedeelte is de X Mark I Mouse zo een praktisch hulpmiddel voor het invoeren van cijfermateriaal. Het lcd-schermpje laat ook de status van het apparaat zien. Er is ook een aan/uit-schakelaar waarmee je de rekenmachine kan uitschakelen als ze niet wordt gebruikt om energie te besparen. De X Mark I muis maakt gebruik van twee AA batterijen.

Prijs en beschikbaarheid
De Canon X Mark I muis is vanaf september leverbaar in glanzend wit of zwart voor een adviesprijs van € 59,99.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTot acht uur luisterplezier met draagbaar speakerdock
Volgend artikelFilmen vanuit alle hoeken met pocketcamcorder
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.