Home Audio / Video

Headsets met ondersteuning voor Super Wideband Audio

0
30
Logitech USB Headset H530 en Laptop Headset H555

Logitech USB Headset H530 en Laptop Headset H555 (© ; licentie: )

Logitech kondigt twee hoofdtelefoons aan: een opvouwbaar model voor laptopgebruikers en een model met laser-afgestemde audiodrivers voor een betere geluidskwaliteit.

De Logitech USB Headset H530 en de Logitech Laptop Headset H555 bieden Super Wideband Audio of superbreedbandaudio. Het werd door Skype ontwikkeld om stemmen natuurlijker te laten klinken door het geluid over te dragen met een breed frequentiebereik. Bovendien vereist het systeem minder bandbreedte. Superbreedbandaudio wordt door de communicatiediensten Skype 4.0 voor Windows (of nieuwer) en Skype 2.8 voor Mac (of nieuwer) ondersteund en ook door Logitech’s Vid toepassing.
De Laptop Headset H555 is een lichte hoofdtelefoon die je kan dichtvouwen om gemakkelijk mee te nemen. De USB Headset H530 is uitgerust met speakers die met lasermetingen zijn afgestemd waardoor mogelijke vervormingen nauwkeurig kunnen worden aangewezen en beter kunnen worden weggenomen. Door de USB-verbinding wordt het stereogeluid zuiver digitaal overgedragen. Beide Logitech headsets beschikken ook over een ruisonderdrukkende microfoon, die vervelend achtergrondlawaai beperkt en die je kan wegdraaien wanneer je de headset niet gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Laptop Headset H555 heeft een adviesprijs van € 59,99, terwijl die van de Logitech USB Headset H530 € 49,99 bedraagt. Beide headsets zullen vermoedelijk in juli verkrijgbaar zijn.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.