Je sociale netwerken altijd stand-by

0
31
Sony Ericsson Cedar

Sony Ericsson Cedar (© ; licentie: )

Sony Ericsson kondigt de Cedar aan, een mobiele telefoon met 3G HSDPA ondersteuning en snelle toegang tot sociale netwerksites.

De Sony Ericsson Cedar is een quadband EDGE UMTS gsm met de nadruk op een gebruiksvriendelijke socialenetwerkbeleving. Zo krijg je met de Widget Manager 2.0 toepassing via het stand-byscherm toegang tot je sociale netwerken en zijn er netwerkapplicaties voor Facebook, Twitter en MySpace. De Cedar heeft een 2,2-inch LCD-scherm met een 240 x 320 pixels (QVGA) resolutie en een 2 megapixel camera. De mobiele telefoon ondersteunt push e-mail, Bluetooth en heeft een microUSB- en 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting. De Cedar werd ook ontwikkeld volgens het GreenHeart concept met aandacht voor het milieu en heeft elementen zoals gerecycleerd plastic, een energiezuinige oplader, een elektronische handleiding, verf op waterbasis en een compacte verpakking.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony Ericsson Cedar zal verkrijgbaar zijn in het derde kwartaal in de kleuren Black/Silver en Black/Red. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Sony Ericsson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSneller en zuiniger met solid state drives (ssd)
Volgend artikelMuziektelefoon met aanraakscherm
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.