Racen met een door Ferrari geautoriseerde cockpit

0
75
Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition

Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition (© ; licentie: )

Thrustmaster brengt een snel te monteren en opvouwbare cockpit op de markt voor pc en PlayStation 3 om racegames nog realistischer te beleven.

De Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition is een cockpitset met stuur en pedaalset ingebouwd. Het racesysteem heeft een gestroomlijnd ontwerp en is uitgevoerd in de metallic kleuren van de Ferrari 430 Scuderia “musetto”. Je kan de cockpit volledig instellen afhankelijk van de grootte van de gebruiker (volwassen of kind) en de wijze van zitten (bank of stoel). De set heeft een mechanisme dat de eenmaal geselecteerde positie vergrendelt. De cockpit is ook opvouwbaar en heeft een afneembaar stuur en een draaggreep om de set op te bergen. De raceset is van metaal. De verzwaarde voet en het gewicht van 10,5 kilo zorgen voor een optimale stabiliteit, aldus Thrustmaster.

Draadloos
De Ferrari Wireless GT Cockpit 430 werkt met WiFi. Het draadloos bereik bedraagt meer dan 10 meter. De cockpitset werkt met batterijen die ongeveer 50 uur mee gaan. Het H.E.A.R.T (HallEffect Accurate Technology)-systeem zorgt voor grote precisie. Het stuur heeft een doorsnee van 28 cm en is tot in de kleinste details een replica van het stuur op de Ferrari 430 Scuderia. Het heeft de Manettino-draaiknop met vijf standen voor het direct afstellen van de wagen tijdens een race, metalen sequentiële schakelflippers en een rubberachtige grip. De metalen pedalen zijn geïnspireerd door de Ferrari 430 Scuderia en het rempedaal beschikt over een magnetische weerstand .

Voor liefhebbers van realistisch autoracen

Voor liefhebbers van realistisch autoracen (© ; licentie: )

Beschikbaarheid en prijs
De Thrustmaster Ferrari Wireless GT Cockpit 430 Scuderia Edition is leverbaar vanaf juni voor een adviesprijs van € 249,99.

Foto van Thrustmaster
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe dot netbook van Packard Bell
Volgend artikelVoor de avontuurlijke filmer
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.