Meer dan een letter verschil

9
402

Overige functies
Je vindt een rekentoestel, timer, agenda en andere simpele toepassingen terug op de Samsung 900-serie en er zitten ook enkele (Java) spelletjes op. Leuk detail is dat er een remake bij is van de allereerste oer-Lemmings. Bij de meeste games kun je helaas meestal enkel het eerste niveau spelen, omdat het demo’s zijn. Er zijn een 55-tal spelletjes online te koop en ze wisselen van hand voor 4,50 euro of via SMS voor 2,99 euro.

SamsungSGHE900enD900_3.jpg
De accu van deze twee gsm’s moet je regelmatig opladen

autonomie
De autonomie is erg beperkt en de accu van deze twee gsm’s moet regelmatig opgeladen worden. Om stroom te besparen gaat het scherm heel snel uit als je het niet gebruikt. Waarschijnlijk kan je door de Bluetooth-functie af te zetten ook nog wat Watt-jes besparen. Wanneer je de MP3-speler anderhalf uur per dag gebruikt, moet je bijna dagelijks de telefoon opladen.

Conclusie
De Samsung SGH-E900 heeft met een adviesprijs van 369 euro een gepeperd prijskaartje. In die prijsklasse vind je andere toestellen met een betere accuduur en camera. Dat is jammer, want de E900 ziet er prachtig uit en heeft veel potentieel, maar er zitten een aantal kinderziektes in die leiden tot grandioze irritatie. Als je een zakelijk strak en vooral dunne GSM zoekt, dan is de Samsung SGH-D900 een uitstekende keuze. Enige weerstand tot aankoop is zijn forse prijs van 469 euro!
Adviesprijs
Samsung SGH-E900: 369 euro;
Samsung SGH-D900: 469 euro.
1
2
3
4
Vorig artikelConsumentencamera in SLR-achtige body.
Volgend artikelNavigatietoestel met oog voor design

9 REACTIES

  1. Ik heb de d 900 ook genomen om te mobiel internetten via tele 2,tot op heden is het nog niet gelukt,evenals de software waar ik helemaal niks van snap,wie kan mij helpen?

  2. In zijn persbericht spreekt Samsung over het \’onbeperkte microsd-geheugen\’ van de D900. Ik zou dus denken dat de deze gsm maximumcapaciteit van microSD aankan. Dat is nu 1 GB, maar vanaf oktober komen er ook 2 GB microsd kaarten beschikbaar (voor iets minder dan 100 euro, dus flink aan de prijs).

  3. De titel vermeld onjuiste cijfers. Het gaat in beide gevallen niet om de 600, maar om de 900 types.

Reacties zijn gesloten.